Bell Schedule

  • Connect With Us on

Bell Schedule

Description / Section Start Time End Time Length
Start of Day 8:15 AM 9:18 AM 63 min
1st Enrichment Class Period 9:18 AM 10:18 AM 60 min
2nd Enrichment Class Period 10:21 AM 11:21 AM 60 min
Lunch & Recess Block 10:46 AM 1:25 PM 159 min
4th Enrichment Class Period 12:10 PM 1:10 PM 60 min
5th Enrichment Class Period 1:13 PM 2:13 PM 60 min
6th Enrichment Class Period 2:16 PM 3:15 PM 59 min
End of Day 3:15 PM